Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

Set Ascending Direction

Izdelkov 9

Dan odprtih vrat

23. apr. 2018 10:19:22

Na obratu za razgradnjo izrabljenih vozil AvtoTransporti Kastelec smo v sklopu projekta LAS: »Z glavo za naravo-izobraževanje in ozaveščanje o okoljskih tematikah« v soboto 21.04.20108 izvedli dan odprtih vrat obrata za razgradnjo izrabljenih vozil. Udeleženci so si z zanimanjem ogledali linijo za razgradnjo vozil ter stiskalnico karoserij

Objavljeno v Novice Od urednik urednik

Delavnica LAS

19. apr. 2018 09:55:30

Na obratu za razgradnjo izrabljenih vozil AvtoTransporti Kastelec smo v sklopu projekta LAS: »Z glavo za naravo-izobraževanje in ozaveščanje o okoljskih tematikah« v soboto 07.04.20108 izvedli delavnico na temo pravilnega ravnanja z izrabljenimi vozili. Udeleženci delavnice so bili seznanjeni z možnostjo brezplačne oddaje izrabljenega vozila v razgradnjo, postopkom razgradnje, celotni življenjski krog sestavnih materialov oz. surovin ter varovanjem okolja.
Objavljeno v Novice Od urednik urednik
Dne 24.11.2017 so nas obiskali dijaki Srednje strokovne in poklicne šole Bežigrad iz enote Logatec. Ob obisku smo jim predstavili pomen pravilnega ravnanja z odsluženimi vozili ter sam postopek razgradnje izrabljenih vozil v našem obratu za razgradnjo vozil na Velikem Mlačevem.

Objavljeno v Novice Od urednik urednik

Sistem razgradnje vozil

5. maj. 2017 08:32:10

AvtoTransporti Kastelec je član skupne sheme Ekomobil d.o.o., ki je edina družba, ki ima vsa pooblastila proizvajalcev oz. uvoznikov vozil za zbiranje in prevzem vozil njihove blagovne znamke ter prevzem delov vozil, ki pri servisiranju in popravilu vozil njihovih blagovnih znamk nastanejo kot odpadek in oddajo vseh prevzetih izrabljenih vozil v obdelavo.
Objavljeno v Novice Od urednik

Dne 6.5.2016 so si celoten postopek razgradnje izrabljenih vozil v našem obratu z zanimanjem ogledali učenci OŠ Božidarja Jakca iz Ljubljane ter učenci OŠ Stična.

os-jakac

os-sticna 

Objavljeno v Novice Od urednik urednik
Tako kot vsako leto, so nas tudi letošnje leto obiskali dijaki 1. letnika Strojne, prometne in lesarske šole iz Nove Gorice. Obrat za razgradnjo izrabljenih vozil so si ogledali z velikim zanimanjem, saj gre za bodoče avto serviserje in avtokleparje.
Objavljeno v Novice Od urednik urednik

OŠ Brezovica na obisku

5. apr. 2016 21:29:17

Učenci osmih razredov OŠ Brezovica so si danes v okviru tehničnega dne z zanimanjem ogledali celoten postopek razgradnje izrabljenih vozil v našem obratu. Največ navdušenja so učenci pokazali ob ogledu stiskalnice vozil.

 

razgradnja

Objavljeno v Novice Od urednik urednik

Velika izbira rabljenih avtodelov

21. mar. 2016 10:10:13

Velika izbira rabljenih avtomobilskih delov, stekel, svetil, odbijačev, alternatorjev, platišč, pnevmatik, bencinskih in dizelskih motorjev različnih znamk iz notranjega pokritega skladišča.

Na voljo tudi večje število vozil iz zunanjega skladišča, kjer na željo strank opravimo demontažo določenih rezervnih delov. Velik izbor rabljenih nadomestnih delov tudi za različna starodobna vozila znamk TAM, FAP, PUCH, PINZGAUER, LADA in ZASTAVA.

Oglejte si tudi našo ponudbo rabljenih delov tovornega programa znamk MERCEDES BENZ, MAN, IVECO, ter ostalih. Na voljo večje število motorjev, menjalnikov, osovin, kabin in šasij.

 

Rabljeni avtodeli

Objavljeno v Novice Od AT Kastelec

Okoljevarstvena politika podjetja AT Kastelec

Kot vodilno podjetje na področju razgradnje izrabljenih vozil v RS, tudi v našem podjetju izvajamo politiko v skladu z evropskimi okoljevarstvenimi smernicami in tako pomagamo ohranjati čisto okolje, varčevati z energijo ter industriji vračati tako potrebne surovine.

Z rednim usposabljanjem in izobraževanjem zaposlenih skrbimo za racionalno gospodarjenje s surovinami ter zmanjšanju količin odpadkov, ki nastajajo pri opravljanju dejavnosti razgradnje izrabljenih vozil. V podjetju ves čas stremimo k iskanju novih okoljevarstvenih tehnologij, s katerimi omogočamo boljše sobivanje ekonomije in okolja.

Ker menimo, da je ozaveščanje o skrbi za okolje zelo pomembno, tudi z vidika ohranitve primernih življenjskih pogojev za naslednje generacije, imamo v našem centru za razgradnjo vozil vedno odprta vrata za informativne dneve, ko nas pridejo obiskati različne osnovne in srednje šole.

 

Razgradnja vozil

Objavljeno v Kastelec Od AT Kastelec
Set Ascending Direction

Izdelkov 9